Vær med!

Har du lyst til at optage, klippe eller producere oplysende og underholdende videoer om klimasagen? Eller være med i vores podcasts? Så kontakt KlimaTV på klimatv@klimahub.dk!

Et af vores mål er at gøre videosamlingen til omdrejningspunkt for undervisere, studerende, klimapolitisk aktive og klimaaktivister, der gerne vil følge bestemte dele af klimasagen.

Nye videoer på klimatv.dk skal have klimarelevans. Det er vigtigt, at de har en høj lydkvalitet og så vidt muligt også høj billedkvalitet. Sommetider tager vi dog også en video med i samlingen, selvom billedkvaliteten er lav. Det sker, hvis indholdet er særlig vigtigt eller unikt.

Jeg vil gerne lave en klimavideo!

Hvad skal den handle om?

Det bestemmer du selv. Ideer kan være…

  • Et offentligt debatmøde om et klimaemne. Debattørerne skal helst vide, hvad de taler om. Hvis det er en politisk debat, kan det tit betale sig at filme et panel, der ikke kun består af politikere, men også har mindst én ekspert med, som kan hæve niveauet.
  • En offentlig peptalk om klimaet med en inspirerende taler.
  • Stemningsbilleder fra en klimamarch med mange deltagere og/eller fantasifulde udklædninger og skilte. Gerne med en kombination af optagelser i gadeplan og droneoptagelser, hvis I har udstyret til det.
  • Stemningsbilleder fra en klimahappening.
  • Et foredrag om en bestemt niche indenfor klimasagen. Det kan finde sted på et universitet, et bibliotek eller andre steder. Gerne med noget visuelt i form af film, slideshows eller andet, der kan klippes sammen med foredraget bagefter.
  • Optagelser og interviews fra messer og festivaler med fokus på klima. Der kommer flere og flere af dem rundt omkring.

Vi kan også anbefale at finde inspiration i vores videosamling.

Billede af videokamera